Problem uploading images

See something wrong? Let us know
Post Reply
User avatar
Biba
Posts: 826
Joined: Fri Jan 27, 2006 4:55 am
Contact:

Problem uploading images

Post by Biba » Thu May 03, 2012 7:43 pm

I have a problem uploading images. For most images I try to upload, it says "connecting" and "waiting for e-shuushuu.net", but it won't ever connect or upload the image. I have the same problem when I try to check for similar images. I thought it might be my internet connection or my browser, but I managed to successfully upload one image today. I have no problems loading any images on the site. I tried clearing my browser cache and cookies and everything but nothing works.
Image

User avatar
anonymous_object
Site Admin
Posts: 1583
Joined: Tue Jan 24, 2006 2:04 pm
Location: Good old US of A
Contact:

Re: Problem uploading images

Post by anonymous_object » Thu May 03, 2012 8:02 pm

Not seeing any issues at the moment. Have you tried a different browser?
e-shuushuu!
Image

User avatar
Biba
Posts: 826
Joined: Fri Jan 27, 2006 4:55 am
Contact:

Re: Problem uploading images

Post by Biba » Fri May 04, 2012 9:28 am

The only other browser I have is Internet Explorer so I can't really use that to test it. I'll try a different computer and see if it works from there.

Edit: I managed to upload one of the images I was having issues with using Internet Explorer, and another one using Firefox on a different computer. I also couldn't upload them to a different website with Firefox on my main computer, so I suppose the issue is somewhere on my side anyway. It also seems like this only affects a few images.
Image

Post Reply