Theme bug?

See something wrong? Let us know
Post Reply
User avatar
Tensa
Posts: 1265
Joined: Sun Sep 13, 2009 1:53 pm
Location: 絵 収集

Theme bug?

Post by Tensa »

http://puu.sh/kLi48/4ff63ddb30.png
Notice the bottom corners.
And since it's animated, well... those darker blocks are also going with the 'flow'.
Image
RockRabbit
Posts: 2309
Joined: Mon Feb 01, 2010 8:21 am
Location: Daten City
Contact:

Re: Theme bug?

Post by RockRabbit »

i only have the lines...
my laptop's resolution is kinda small and i haven't noticed any squares like that on the big monitor at work, so this is the first time i see these
..wow.. :?:
  • Your lips, you lies, your lust;; Like the devil's in your hands
Image
  • ImageImageImageImage
User avatar
Tensa
Posts: 1265
Joined: Sun Sep 13, 2009 1:53 pm
Location: 絵 収集

Re: Theme bug?

Post by Tensa »

I'm going to take a guess....
Those darker blocks are actually the 'edges' of the 'moon'. If I scroll down, they move with the 'moon'. And the moon stops going down as well when those blocks.
Actually.... http://puu.sh/kLEsY/20f4d92da3.png
That line there is part of said edge.
Basically, the edge and external values of the 'moon project' are showing up.
Image
RockRabbit
Posts: 2309
Joined: Mon Feb 01, 2010 8:21 am
Location: Daten City
Contact:

Re: Theme bug?

Post by RockRabbit »

flashlight, love :P

the whole thing is static, we looked at the code for the whole thing.. there are "border" elements put down, probably to keep the thing in place all the time and not just have it run off somewhere and leave the main part of the board completely black xD


another thing I noticed bugged from the theme is that I currently can't use my mouse wheel to open things in new tab... like, if i click on an image number with the wheel, instead of loading a new tab, it loads in the same one.
  • Your lips, you lies, your lust;; Like the devil's in your hands
Image
  • ImageImageImageImage
User avatar
Tensa
Posts: 1265
Joined: Sun Sep 13, 2009 1:53 pm
Location: 絵 収集

Re: Theme bug?

Post by Tensa »

That might be your browser, Rabbit? Are you using Chrome? On Firefox it works just fine, opening tabs like that.
Image
User avatar
Crimson_Camelia
Posts: 604
Joined: Mon Oct 24, 2011 3:23 pm
Location: Poland
Contact:

Re: Theme bug?

Post by Crimson_Camelia »

I don't think it's browser, because I'm using Firefox and have the same problem...
Although the difference is that I use touchpad instead of mouse, so I open new tabs by holding down ctrl while clicking link, so maybe this is entirely diferent situation with entirely different possible solution.
User avatar
DoomTay
Posts: 341
Joined: Wed Dec 29, 2010 11:51 am

Re: Theme bug?

Post by DoomTay »

Here is the effect as seen with a brighter background. I also noticed that the flashlight moves higher up when you're at the top of the page. Is that normal?
User avatar
yong
Posts: 995
Joined: Sat May 03, 2008 8:37 am

Re: Theme bug?

Post by yong »

Since this is also related to theme bug, but it's just minor problem, so no point to create new thread:

There is a third image hiding behind non-tan+nico :mrgreen:
http://img.techpowerup.org/160217/untitled008.jpg
Image
User avatar
nardack2009
Posts: 134
Joined: Tue Nov 04, 2014 5:54 am
Location: Lost!
Contact:

Re: Theme bug?

Post by nardack2009 »

Yeah i also see that hidden image on my phone, i used different but the same problem...!!
Post Reply